Σχόλια Εκπαιδευομένων

“Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κάλυπτε το σύνολο της εργατικής νομοθεσίας και ξεκαθάρισε πολλές γκρίζες περιοχές που σήκωναν διαφορετικές ερμηνείες. Τα στελέχη της ΟΕΒ δούλεψαν πολύ αποτελεσματικά και μεθοδικά στη συγκέντρωση του απαραιτήτου υλικού και οι παρουσιάσεις και επεξηγήσεις ήταν διαφωτιστικές. Επίσης, οι οδηγοί που ετοιμαστήκαν σίγουρα είναι πολύ χρήσιμοι και εύκολα μπορούμε να ανατρέξουμε για θέματα που προκύπτουν στην εργασία μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την εκπόνηση του όλου προγράμματος.”

Maria Xichilou
HR Manager
Phanos N. Epiphaniou Public Ltd


“Άψογη διοργάνωση, προσεγμένο υλικό, επαγγελματίες εκπαιδευτές!

Θεωρώ ότι ήταν το πιο περιεκτικό και εποικοδομητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχα την τελευταία δεκαετία.

Τα συγχαρητήρια μου στην ΟΕΒ και σε όλους τους συντελεστές του έργου.”

Anastasia Flourentzou
Senior HR Manager
PHC Franchised Restaurants Public Ltd.


“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΟΕΒ για ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα. Η συμμετοχή των στελεχών της εταιρείας μας έχει ήδη βοηθήσει στην ολοκλήρωση των γνώσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και μας βοηθά να παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Τα εγχειρίδια Λειτουργού Εργασιακών Σχέσεων είναι πολύτιμος βοηθός στο δικό μας έργο.”

Άγγελος Λούης
Διευθυντής
RED HR Solutions


“Το σεμινάριο ήταν εκπληκτικό από όλες τις απόψεις. Η οργάνωση από την ΟΕΒ ήταν άψογη και πολύ καλό το υλικό που δόθηκε (ηλεκτρονικά και εγχειρίδιο). Οι εκπαιδευτές ήταν πολύ καλοί και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν απορίες και να συμμετάσχουν ενεργά στο σεμινάριο. Αυτό το σεμινάριο θα το πρότεινα σε όλους τους επαγγελματίες και στελέχη που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να μάθουν για τα θέματα εργασιακών σχέσεων.”

Μαρία Γεωργάκη
Senior HR Consultant – Executive Trainer


“Συγχαίρω θερμά την ΟΕΒ για μια εξαιρετική οργάνωση και εφαρμογή του όλου προγράμματος εκπαίδευσης και πιστοποίησης Λειτουργών Εργασιακών Σχέσεων. Βρήκα το περιεχόμενο του προγράμματος πλήρες με πρακτικά παραδείγματα που να καλύπτει όλη την εργατική νομοθεσία (βασικοί νόμοι και τροποποιήσεις). Πολύ σωστά η παρουσίαση της κάθε ενότητας γινόταν από το ειδικό αρμόδιο άτομο είτε του γραφείου κοινωνικών ασφαλίσεων είτε του γραφείου εργασίας είτε της ΟΕΒ με αποτέλεσμα να μην μένουν στο θεωρητικό κομμάτι αλλά απαντούσαν και σε πολλά ερωτήματα μας. Νιώθω μεγάλη χαρά που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος και ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί και με άλλα, το ίδιο αξιόλογα προγράμματα, η όλη προσπάθεια ανάπτυξης των ΜΜΕ.

Με αυτή την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους λειτουργούς της ΟΕΒ Μαρία, Λένα, Πολύβιο και Θεόδωρο για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και συνεχίζουν ακόμη βέβαια να κάνουν.”

Evgenia Constantinou
HR Manager
Henkel Cyprus


“Η εκδήλωση ήταν πολύ ωραία και τα εγχειρίδια είναι εξαιρετικά και πολύ βοηθητικά.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΟΕΒ για το έργο.”

Γιώργος Χριστοδουλίδης
Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Ομίλου Εταιρειών Λανίτη


“Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα πιστοποίησης Λειτουργών Εργασιακών Σχέσεων το οποίο πιστεύω έχει καλύψει μια σημαντική ανάγκη των Υγιών Εργασιακών Σχέσεων που σήμερα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαίο στοιχείο για ανάκαμψη των επιχειρήσεων του τόπου μας. Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλά συγκροτημένο, κάλυψε όλες τις πτυχές που αφορούν το ρόλο του Λειτουργού Εργασιακών και ήταν άρτια οργανωμένο. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήριά μου σε όλους του συντελεστές αυτού του έργου.”

Stelios Stylianou


“Το έργο ήταν ένα σημαντικό βήμα για την επιμόρφωση λειτουργών σε σημαντικά θέματα που αφορούν την εργατική νομοθεσία κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις στις οποίες εργοδοτούνται και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και ευελπιστούμε να δούμε παρόμοια έργα στο εγγύς μέλλον.”

Μιχάλης Μιχαηλίδης
Διευθυντής Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού
Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού


“An excellent piece of work by the OEB team, irrespective of the size of the work involved! All the facets of the project, the training, the research, the conclusions and presentations (both physical and electronic forms) have been excellent. Also not to undervalue the excellent manuals which I am sure they will prove invaluable to companies. The subject of Industrial Relations in Cyprus is at a developing stage compared to most EU countries and the work carried out, the knowledge and the conclusions gained need to be transferred to all the organisations.

Well done OEB!”

Andreas Hadjipavlou
Managing Director
Weblyses Cyprus Ltd